بیماری لوپوس جز بیماری خاص است Fundamentals Explained
بیماری لوپوس جز بیماری خاص است Fundamentals Explained
Blog Article
بیماری لوپوس می تواند بیشتر قسمت های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و هنگامی که این بیماری بر روی اندام های داخلی مانند قلب، ریه ها، مغز یا کلیه ها تاثیر می گذارد، می تواند بسیار جدی تر هم باشد.
التهاب بافت ریه و آسیب وارده بر قفسه سینه باعث میشوند که تنفس برای افراد مبتلا به مریضی لوپوس کاری دشوار باشد. این افراد از تنگی نفس رنج میبرند.
این کودک باید در دستگاه تنظیم کننده قلب قرار بگیرد؛ زیرا این شرایط کشنده است!
لوپوس می تواند باعث افزایش فشار خون شود، مخصوصا اگر کلیه ها را درگیر کرده باشد. قرص های استروئیدی که اغلب برای درمان بیماری لوپوس مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند باعث افزایش فشار خون شوند مخصوصا اگر در دوزهای زیادی مصرف شوند. لوپوس می تواند در ایجاد کلسترول بالا نیز نقش داشته باشد که باید به طور سالانه با انجام آزمایش خون بررسی شده و در صورت نیاز درمان شود. لوپوس ممکن است مغز استخوان را تحت تاثیر قرار دهد و باعث کم خونی و کاهش تعداد پلاکت ها (سلول هایی که به لخته شدن خون کمک می کنند) و یا گلبول های سفید خون شود.
به عنوان مثال پردنیزولون که می تواند: برای دوره های کوتاه مدت عوارضی مانند پرده جنب( پلوریس) یا پریکاردی استفاده شود.
بیماری لوپوس اریتماتوز جلدی روی اندامهای داخلی بدن تأثیر نمیگذارد و خود را با ضایعات پوستی روی صورت، گردن و سایر بخشهای بدن نشان میدهد.
به جز آسیب دیدن پوست بیماری لوپوس میتواند باعث تشخیص بیماری لوپوس از روی ازمایش خون ملتهب شدن و یا آسیب دیدن مفاصل، ماهیچهها، غشاء درونی یا اطراف ریه، قلب کلیه و مغز شود
عوارض قلب: لوپوس گاهی باعث التهاب عضله قلب، شریانها یا غشای قلب میشود. خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و حملات قلبی نیز بهشدت افزایش مییابد.
هدف من گردآوری معتبر ترین مقالات پزشکی و ترجمه آنها برای شماست.این مقالات جنبه ی اطلاع رسانی دارند و جایگزین ویزیت حضوری نستند.
زمانی که فرد مصرف این داروها را متوقف کند، معمولا لوپوس دارویی هم ناپدید می شود.
دکتر اولیویا، استادیار گروه پزشکی روماتولوژی در دانشکده پزشکی ایکان در کوه سینا ، در مصاحبه ای می گوید : “ما دریافتیم که با در پیش گرفتن درمان های متناسب، عمر بیماران مبتلا به لوپوس طولانی تر خواهد شد.
در مطالعاتی که بر روی دوقلوها انجام شده، دیده شده است که یکی از دوقلوها ممکن است لوپوس داشته باشد و دیگری نداشته باشد؛ حتی اگر هر دو با هم و در یک محیط بزرگ شده باشند.
آندوکاردیت بر دریچه های قلب تاثیر می گذارد و آن ها را ضخیم و بزرگ می کند. در نتیجه، قلب رشد می کند که منجر به مرگ فرد می شود.
لوپوس باعث افزایش شانس التهاب حفره قفسه سینه (پلوری) میشود که منجر به تنفس دردناک میشود. خونریزی ریه و پنومونی نیز امکان پذیر است.